Ainoa ja aitajuoksija Elmo Lakka yhteistyöhön

Ainoa-tuotesarja ja aitajuoksija Elmo Lakka ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Elmo Lakka on hallitseva Suomen mestari 110 metrin aidoissa. Hän juoksi ennätyksensä 13,49 kesäkuussa 2019. Samana vuonna hän edusti Suomea Dohan MM-kisoissa.

Huippuaituri on kertonut julkisuudessa, että hän sairastaa IBD-sairautta eli kroonista tulehduksellista suolistosairautta. Sairaus ei parane, mutta se on saatavissa haltuun muun muassa lääkityksellä ja ruokavaliolla.

Elmo arvostaa sitä, että löytänyt erityisruokavalioonsa sopivat tuotteet.

”Olen huippu-urheilija ja sitä kautta myös hyvin kiinnostunut ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Kaiken optimointi on oleellista, jotta itsestään saa parhaan irti. Ainoa-tuotesarjan vitamiinit ja ravintolisät tuovat tarvittavan lisän monipuoliseen ruokavalioon. Uskon, että niiden avulla saan lisää terveitä treenipäiviä ja voin paremmin myös arjessa.”

Elmo pitää tärkeänä myös sitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne on pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Huippuaituri Elmo Lakka iloitsee yhteistyöstä Ainoa-tuotesarjan kanssa.

Tavoitteet olympialaisissa

Huippuaiturin urheilulliset tavoitteet ovat hyvin selvillä.

”Urheilurintamalla menee hyvin. Koronatilanne ei tällä hetkellä vaikuta omaan harjoitteluuni, pystyn toteuttamaan treenejä Jyväskylässä suunnitellusti. Korona tietysti vaikutti kesän tuleviin kisoihin ja ainakaan toistaiseksi ei ole aivan tarkkaa tietoa, koska pääsen mahdollisesti avaamaan kesän ulkoratakauden”, hän kertoo.

Uskon vahvasti siihen, että Pariisin EM-kilpailuissa olen finaalissa mukana

Silmissä siintävät jokaisen urheilijan unelma, olympialaiset.

”Olympialaiset siirtyivät vuodella eteenpäin, joten tämän kauden päätavoitteeksi vaihtui Pariisin EM-kilpailut, jotka vielä toistaiseksi ollaan järjestämässä. Uskon vahvasti siihen, että Pariisissa olen finaalissa mukana ja erinomaisella suorituksella myös mitalin kannassa kiinni. Olympialaiset silti siintävät kirkkaimpana silmissä ja sitä unelmaa kohti matka jatkuu.”

Haluamme tukea huippu-urheilua

Ainoa-tuotesarjaa tuottavan Fennogate Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pylkkänen iloitsee uudesta yhteistyökuviosta.

”Näimme Elmon kanssa yhteistyössä mahdollisuuden win-win-tilanteeseen. Hän sai tammikuussa IBD-diagnoosin, meillä on taas hänen elimistölleen sopiva tuotesarja. Haluamme Fennogatella tukea huippu-urheilijoita ja mahdollistaa heille täysiaikaisen harjoittelun. Elmo on urheilija, joka miettii asiat viimeisen päälle ja pyrkii varmistamaan menestyksen mahdollisuudet. Tulokset ovatkin olleet noususuuntaisia.”

Ainoa Monivitamiini

Lisäaineeton ja vegaaninen monivitamiini, jossa huomioitu tämän päivän aktiivinen elämäntapa ja erityisruokavaliot. Monipuolinen ja vahva kattaus mm. B-vitamiineja, kasviperäistä ja aktiivista D3-vitamiinia, sinkkiä sekä jodia.