TUOTTEET

Ainoa-tuotesarja koostuu tällä hetkellä kymmenestä ter­veystuotteesta. D3-vitamiini, sinkki ja monivitamii­ni huolehtivat koko kehon hyvinvoinnista. Kalsium, B12-vitamiini, magnesium, rauta ja biotiini huolehtivat luustosta, muistista, lihaksista, ve­restä, hiuksista ja kynsistä. Pakkauskoko on kaikissa Ainoa-tuotteissa 100 kapselia. Ainoa-tuotteiden an­nostukset on suunniteltu tämän päivän suomalaiseen tarpeeseen. Ainoa-tuotteet tarjoillaan sekoitettuna puupohjaiseen täyteaineeseen, pakattuna puupoh­jaiseen vegekapseliin ja fossiilittomaan biomuovi­pakkaukseen. Ainoa-monivitamiini ja -kalsium ovat kategorioidensa ensimmäiset tuotteet, jotka sisältävät kasviperäistä ja aktiivista D3-vitamiinia.

Ainoa Raskausmonivitamiini

Ainoa raskausmonivitamiini sisältää kaikki tärkeät vitamiinit, myös folaatin, yhdessä kapselissa. Turvallisesti, ilman lisäaineita.

Ainoa B12-vitamiini

Lisäaineeton B12-vitamiini hyvin imeytyvässä, puhtaassa ja vatsaystävällisessä metyylikobalamiini-muodossa.

Ainoa Biotiini

Vahva biotiinikapseli ilman lisäaineita. Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.

Ainoa D3-vitamiini

Kasviperäinen ja aktiivinen D3-vitamiini, peräisin jäkälästä. Luuston ja koko kehon hyvinvointiin.

Ainoa Kalsium + D3

Kalsiumvalmiste, jossa yhdistettynä erinomainen kalsiumin muoto kalsiumkarbonaatti ja kasviperäinen ja aktiivinen D3-vitamiini.

Ainoa Magnesium

Hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ilman lisäaineita.

Ainoa Monivitamiini

Lisäaineeton ja vegaaninen monivitamiini, jossa huomioitu tämän päivän aktiivinen elämäntapa ja erityisruokavaliot. Monipuolinen ja vahva kattaus mm. B-vitamiineja, kasviperäistä ja aktiivista D3-vitamiinia, sinkkiä sekä jodia.

Ainoa Rauta + C

Lisäaineeton ja vahva rautavalmiste, hyvin imeytyvä 2+ ferrosulfaatti-muoto, C-vitamiini ja hapon kestävä hitaasti liukeneva vatsaystävällinen kapseli.

Ainoa Sinkki

Lisäaineeton vahva sinkkivalmiste, jossa kaksi erinomaista sinkin muotoa: sinkkiasetaatti ja sinkkibisglysinaatti.

Ainoa Folaatti

Hyvin imeytyvä Folaattikapseli sisältää bioaktiivista L-metyylifolaattia (Quatrefolic®).