TUOTTEET

Ainoa-tuotesarja koostuu tällä hetkellä yhdestätoista ter­veystuotteesta. D3-vitamiini, sinkki ja monivitamii­ni huolehtivat koko kehon hyvinvoinnista. Kalsium, B12-vitamiini, magnesium, melatoniini, rauta ja biotiini huolehtivat luustosta, muistista, lihaksista, unesta, ve­restä, hiuksista ja kynsistä. Pakkauskoko on kaikissa Ainoa-tuotteissa 100 kapselia. Ainoa-tuotteiden an­nostukset on suunniteltu tämän päivän suomalaiseen tarpeeseen. Ainoa-tuotteet tarjoillaan sekoitettuna puupohjaiseen täyteaineeseen, pakattuna puupoh­jaiseen vegekapseliin ja fossiilittomaan biomuovi­pakkaukseen. Ainoa-monivitamiini ja -kalsium ovat kategorioidensa ensimmäiset tuotteet, jotka sisältävät kasviperäistä ja aktiivista D3-vitamiinia.

Ainoa B12-vitamiini

Lisäaineeton B12-vitamiini hyvin imeytyvässä, puhtaassa ja vatsaystävällisessä metyylikobalamiini-muodossa.

Ainoa Biotiini

Vahva biotiinikapseli ilman lisäaineita. Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.

Ainoa D3-vitamiini

Kasviperäinen ja aktiivinen D3-vitamiini, peräisin jäkälästä. Luuston ja koko kehon hyvinvointiin.

Ainoa Kalsium + D3

Kalsiumvalmiste, jossa yhdistettynä erinomainen kalsiumin muoto kalsiumkarbonaatti ja kasviperäinen ja aktiivinen D3-vitamiini.

Ainoa Magnesium

Hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ilman lisäaineita.

Ainoa Melatoniini

Vahva melatoniini ilman lisäaineita. Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Ainoa Monivitamiini

Lisäaineeton ja vegaaninen monivitamiini, jossa huomioitu tämän päivän aktiivinen elämäntapa ja erityisruokavaliot. Monipuolinen ja vahva kattaus mm. B-vitamiineja, kasviperäistä ja aktiivista D3-vitamiinia, sinkkiä sekä jodia.

Ainoa Rauta + C

Lisäaineeton ja vahva rautavalmiste, hyvin imeytyvä 2+ ferrosulfaatti-muoto, C-vitamiini ja hapon kestävä hitaasti liukeneva vatsaystävällinen kapseli.

Ainoa Sinkki

Lisäaineeton vahva sinkkivalmiste, jossa kaksi erinomaista sinkin muotoa: sinkkiasetaatti ja sinkkibisglysinaatti.

Ainoa Folaatti

Hyvin imeytyvä Folaattikapseli sisältää bioaktiivista L-metyylifolaattia (Quatrefolic®).

Ainoa Raskausmonivitamiini

Ainoa raskausmonivitamiini sisältää kaikki tärkeät vitamiinit, myös folaatin, yhdessä kapselissa. Turvallisesti, ilman lisäaineita.